Neem contact met ons op

OPENINGSTIJDEN

ma 12:00-18:00

di-vr 10:00-18:00

za 10:00-17:00

ADRES

Martinus Nijhofflaan 278

2624 ME Delft

E-MAIL

TELEFOON

Leave this field blank
+

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet meer scheren voordat ik ga waxen?

Om een goede richtlijn mee te geven, vragen wij je altijd minimaal 2 weken niet te scheren. Hierna moeten de haren minimaal 0,5 centimeren lang zijn. Zijn de haren binnen 2 weken op 0,5 centimeter lengte? Dan kun je altijd eerder bij ons terecht voor je waxbehandeling. Zijn de haren na 2 weken nog geen 0,5 centimeter lengte? Dan is het verstandig om nog even een weekje te wachten met waxen. Het kan ook zo zijn dat de haren te lang zijn voor de waxbehandeling. Tot maximaal 1,5 centimeter aan haarlengte is het nog aan te raden om te waxen. Als het haar langer is dan 1,5 centimeter kan het afbreken tijdens de behandeling. Hierdoor blijven de wortels van de haren achter in de huid en zou je met stoppels de deur uit gaan. Zonde! Ook is de waxbehandeling pijnlijker wanneer de haren langer zijn dan 1,5 centimeter. .

Mijn huid scrubben… moet dat?

Nee, niks moet gelukkig. Maar om ingegroeide haren, jeuk, bultjes en irritatie te voorkomen raden wij het zeker aan. Begin 5 dagen na je waxbehandeling op z’n vroegst met scrubben. Probeer om de dag te scrubben, het liefst met een scrubhandschoentje. Voor de intieme zone kun je ervoor kiezen om onder de douche het scrubhandschoentje te combineren met een intieme wasgel. Voor de rest van het lichaam kun je ervoor kiezen om jezelf met of zonder douchegel te scrubben.

Hoe lang blijven de haren weg na het waxen?

Na de eerste behandeling mag je rekenen op minimaal een volle week stoppel en haarvrij. Wanneer je langer waxt, zul je merken dat de haren ook langer willen wegblijven. Denk hierbij aan 2 tot 3 weken haarvrij. Ook worden de haren na verloop van tijd minder en komen ze zachter terug.

Whoops! Ik ben ongesteld, kan ik wel waxen?

Geen probleem! Als je een tampon draagt voordat de waxbehandeling start, komt het helemaal goed. Je krijgt ook altijd even de tijd om op te frissen voor een Brazilian waxbehandeling. No worries!

Ik ben zwanger, mag ik eigenlijk wel waxen?

Wanneer je zwanger bent, kun je zonder problemen waxen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je huid mogelijk wat gevoeliger is. Dit verschilt heel erg per vrouw, sommigen ervaren bijvoorbeeld ook geen extra ongemak bij de zwangerschap. Tijdens de behandelingen doen we het wat rustiger aan. Op de buik liggen gaat op een gegeven moment niet meer, dan zorgen we er samen voor door wat andere houdingen aan te nemen dat toch alle haren worden meegenomen. Hoe dan ook ga je haarvrij weer de deur uit!

Hmmm… mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu

Geen probleem! Heb je nog een andere vraag? Of is er iets niet helemaal duidelijk? Stuur een berichtje via de Contactpagina en ontvang binnen een dag antwoord op je vraag.