Laserontharing met diode laser ICE+

Ben jij het ook zat om elke dag in de weer te zijn met je scheermes?

Bij BeautyLogy kun je terecht voor diverse professionele ontharingsbehandelingen. Je kunt ervoor kiezen om behandeld te worden met onze Diode laser, wat ervoor zorgt dat de haren grotendeels niet meer terug komen of je kunt kiezen voor een tijdelijke ontharingsmethode: waxen.

Laserontharing met diode laser ICE+

Permanent ontharen, huidverjongend en acne- en pigmentreducerend


Laserontharing is dé oplossing voor ongewenste haargroei en kan worden ingezet op alle delen van het lichaam. Alle gepigmenteerde haren kunnen worden verwijderd met laserontharing. Laserontharing is geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypes. Tevens kan laserontharing een oplossing zijn voor ingegroeide, ontstoken en geïrriteerde haartjes.

WAT IS LASERONTHARING?

De ontharingslaser waar wij mee werken is de Diode laser. Deze laser produceert een zeer geconcentreerde lichtbundel van een golflengte van 810 nanometer. Deze lichtbundel wordt een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het pigment wat zich in de haren bevindt absorbeert het laserlicht en zet dit licht om in warmte. Door deze warmte wordt het haarzakje vernietigt. Omdat het haarzakje kapot is kan er geen nieuwe haar meer groeien. Wij kunnen nooit garanderen dat de haartjes 100% wegblijven. Door externe factoren, zoals hormonen, medicijngebruik etc. kunnen er altijd weer opnieuw haartjes ontstaan.

BOEK EEN LASERONTHARING BEHANDELING BIJ BEAUTYLOGY

Voorafgaand de eerste laserbehandeling bespreken we tijdens een intakegesprek al je vragen, wensen en verwachtingen. Aan de hand van jouw wensen maken wij samen een behandelplan om zo jouw probleem specialistisch en doelgericht aan te pakken. Vervolgens krijg je van ons alle informatie en adviezen die je nodig hebt om de behandeling succesvol te laten slagen. Na het tekenen van een behandelovereenkomst kan de eerste behandelafspraak worden gepland. Liever eerst nog wat meer informatie over de behandeling? Neem dan gerust contact op met ons.

Laserontharing prijslijst
Lichaam

Full body laser

vanaf €300,00

Tepelhof

€15,00

Tenen/Voeten/Vingers/Handen

€20,00

Buikstreepje

€20,00

Billen

€30,00

Oksels

€35,00

Gehele schaamstreek incl. bilnaad

€70,00

Bikini- of stringlijn

€35,00

Onderrug

vanaf €55,00

Boven- of onderarmen

€90,00

Hele armen

€135,00

Bovenbenen

€145,00

Onderbenen (incl. bikinilijn)

€110,00

Hele benen (incl. bikinilijn)

vanaf €220,00Laserontharing prijslijst
Gelaat

Bovenlip, kin of hals

€20,00

Bakkenbaarden

€20,00

Hele gezicht

€40,00

Korting bij combinatie behandelingen

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het lichaamsdeel